25 Nisan 2011 Pazartesi

Sağlığını Düşünenlere, Nostalji Sevenlere! Retro Cep Ahizeleri

Şimdilerde televizyonda sık sık rastladığımız ve Yonca Evcimik gibi pek çok ünlünün rağbet ettiği "cep telefonu ahizeleri"ni görmüşsünüzdür.



Fransız tasarımcı David Turpin tarafından tasarlanan Retro Telefon Ahizesi, cezp edici tasarımlarıyla sağlığını düşünen ve nostalji sevenler için vazgeçilmez bir cep telefonu aksesuarı olarak hayatımızda yer almaya başladı bile. Birçok teknoloji meraklısı bu yeni trendi oldukça sahiplenmiş durumda. Hem cep telefonun yaydığı radyasyondan hemde insan sağlığına zararlı dalgalar yayan cep telefonlarının ve bu tarz diğer elektronik cihazların oluşturduğu elektromanyetik alandan kurtulmak artık mümkün.

Tedbirli davranmak da büyük fayda var, radyasyonu yaklaşık olarak %95 oranlarında azaltabilen bu ilginç ahizelerin kullanıcılarına nostaljik bir hava katmasından ziyade, moda tutkunları da unutulmamış renk alternatifleride mevcut.

Paket İçerisinde; 1 adet MoshiMoshi Retro Telefon Ahizesi bulunmaktadır.

Renk Seçenekleri ise; Siyah, Kırmızı, Pembe, Mor, Mavi, Yeşil ve Sarı olarak tercih yapabilirsiniz.

3.5mm Jaka sahip olmayan telefonlar için; eğer telefonunuzunda 3.5mm jak’ı bulunmuyorsa adaptör kitlerini kullanabilirsiniz. (Nokia telefonlar için Kit A, Samsung ve Sony Ericsson telefonlar için Kit B, LG, Motorola ve HTC telefonlar için Kit C)

PC’ler için; çoğu PC 3.5mm jak girişine sahiptir fakat girişler mikrofon girişi (kırmızı renkli jak) ve hoparlör çıkışı (yeşil ve açık yeşil renkli jak) olmak üzere iki tanedir.

Bu ahizeleri buradan satın alabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder