11 Aralık 2012 Salı

Deborah ile kusursuz makyaj teknikleri


 


ile kusursuz makyaj teknikleri


İşin sırrı makyaj malzemelerini doğru ve verimli kullanmaktan geçiyor bunu biliyoruz. Sadece trend veya canlı renkleri seçmek en güzel ve çarpıcı makyajı yapmak anlamına gelmiyor.
O zaman haydi hepberaber DeborahMilano ile sade
                                                        ama çekici bir makyaj yapalım !!



Bugünkü önerimiz gözlere Deborah Eyeshadow 4’lü göz farı ile başlamak. Resmini gördüğünüz ürünün renk kodu 01. Fikrimizi soracak olursanız her renk kıyafete ve her ortama uyacak renkleri içeriyor 01. Smokey göz makyajı için ideal ve içindeki diğer tonlarla beraber yumuşak ve sade bir göz makyajı yapmak da mümkün.




Bir palet içinde bu kadar renk varken aslında haklısınız hangi rengin nereye sürülmesi gerektiği kimi zaman kafa karıştırabiliyor. O yüzden Deborah’nın da önerisi göz kapağının üst kısmından açık renkle başlayıp göz altına doğru koyu renkleri kullanmak. Bunu da çok basit 4 adımda gerçekleştirebiliriz.

1.adımda açık renkle kaşımızın hemen altını hafifçe belirginleştirelim
2.adımda göz kapağımızın hemen üstünde içeriye doğru olan kısma bir ton koyusu ile renk verelim
3.adımda göz kapağımızın üst dış kısmını bir ton koyuyla yuğun renk verip belirginleştirelim
4. adımda ise dilerseniz tüm göz çevremizi ya da sadece alt göz kapağımızın çizgilerini belirgineştirelim (dileyen smokey bir görünüm vermek için bu kısmı bir miktar yayabilir) Şimdi ise göz makyajımızı ön plana çıkarmak için makyajımızı tamamlayıcı diğer ürünlere bir bakalım…

Göz kalemi tabii ki ilk aklımıza gelenlerden biri olacaktır. Dermatolojik testlerden geçmiş ve 24 saate kadar dayanıklılığı olan Deborah 24 OreGöz Kalemi favorilerimizden. Kalıcılığı ve yumuşaklığının yanı sıra pastel tonları ile de makyajımızın sade çekiciliğini yoğunlaştıracaktır.



DEBORAH Black Long Mascara Limited devrim yaratan 3D DH Complex tekniği ile üç boyutlu performans gösterir. Fırçası her kirpiği tek tek yakalar ve bu sayede kirpiklere eşi benzeri bulunmaz hacim, uzunluk ve anlam katar.
Aynı zamanda Triple Carbon Black DH Complex içeriği ile kirpiklere pürüszsüz bir renk verirken kirpiklerinizi kuvvetlendirir. Aşağıda resmini gördüğünüz özel yapım fırçası ile kirpiklerinize tek tek en dibinden en ucuna kadar temas eder.
Şimdi sıra dudaklarımızda! Evet biliyorum bu kadar rengin arasından seçmek oldukça zor! O yüzden renk önermeyeceğiz fardaki gibi. Işıltılı dudaklara sahip olmak istiyorsanız EUPHORYL™Ω-3 ve Blue Poppy özü içeren patentli inci parlaklığı Vitamin B ve E ile zenginleştirilerek ultra parlak ve yumuşak dudaklara sahip olmanızı sağlayan Deborah Euphoric Shine Lip Gloss’u öneriyoruz.
Dudaklarınızın uzun süre nemli kalmasını sağlayarak yapışkanlık hissi vermez ve alerji yapma riski minimuma indirilmiştir. 




Son olarak da yanaklara hafif bir pembelik verdik mi sokağa çıkmaya hazırız demektir!
Tercihimiz Deborah Natural Blush’tan yana olacak. Yumuşak ve kadifemsi dokusuna ek olarak mat rengi ile son derece doğal bir pembelik katacaktır. 


Deborah Milano’nun renkli dünyası ile hepinize iyi eğlenceler dileriz! http://www.novabazar.com/DEBORAH_br_3813

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder