10 Şubat 2011 Perşembe

Hakkımızda

Seltim Dış Ticaret Ltd. Şti.

1995 Yılında başladığımız ticari hayatımıza, Bursa’nın ilk alışveriş merkezi olan Zafer Plaza’da 2005 yılında açtığımız Seltim Teknoloji Mağazasıyla yeni bir halka ekledik.

Müşterisi SELTİM’i çok sevdi; uygun fiyatlı ürünlere rağmen hizmet kalitesinin düşmemesi SELTİM’i sevdiren en önemli faktör oldu.

Rakiplerinden farklı oldu; çok hızlı yenilenen bu sektöre paralel stok yönetimi, uzman teknoloji mağazacılığı sonucunu getirdi.

Güler yüzlü mağaza; müşterilerin her türlü sorusuna cevap bulma çabası içinde olan uzman satış ekibi, güven ve hizmet odaklı anlayışıyla kısa sürede sadık müşteri portföyünü oluşturdu.

Teknik Servis, müşterilerin memnuniyetini daha da arttırabilmek için satış kadrosundan bağımsız profesyonel teknik servis hizmetini başlattı.

Her geçen gün artan bu yoğun ilgiye, hizmet kalitesini düşürmeden daha fazla cevap verebilmek için, İkinci mağazasını, Türkiye’nin 4. büyük alışveriş merkezi olan Korupark A.V.M.’de açtı. Satışın yalansız, abartısız, göz boyama kampanyalarından arınmış, şeffaf’ta olabileceğini göstermesinin karşılığını, müşterilerinin memnuniyetiyle fazlasıyla aldı. Açıldığı günden bu yana, binlerce kişiyle bire bir görüşerek yaptığı satış hizmetinden edindiği tecrübeler sonucu, Müşterilerin internet satışının olması için kurduğu baskılar sonuç verdi.

Novabazar.com, mağazacılık ve teknoloji konusundaki bilgi ve tecrübenin online satışa aktarılması sonucunu doğurdu.



Neden online satış... Neden Novabazar.com?

İnternetin, akıl almaz bir şekilde, yaş ve mekân farkı gözetmeksizin ilerleyişi, onu yaşamın bir parçası haline getirdi.

Bu hızlı değişim, sınırları da ortadan kaldırdı. Neredeyse internetsiz bir yaşam düşünülemez oldu.

Eğitim seviyesinin artması, internet kültürünün yaygınlaşması, güvenlik önlemlerinin artması ve mağazacılıkta kazanılan tecrübelerin kurumsal çatı altında ve denetlenebilir olması , online satışa olan güveni her geçen gün katlanarak arttırdı.

Büyük şehirlerdeki zamanla yarış, her yerde mağazacılığın olmaması, oturduğunuz yerden hiçbir baskı altında kalmadan ürünleri inceleyerek ve araştırarak alışveriş yapabilme gibi sebepler, online satışın toplam satıştaki oranını her geçen arttırdı.

2005 senesinden beri bilişim sektörü içinde güven ve hizmet konusunda kendini kanıtlamış bir firma olarak tanınan Seltim Bilgisayar’ ın yan kuruluşu olarak hizmet vermesi.

Alışveriş merkezlerindeki mağazalarında binlerce müşteriye hizmet etmiş olmanın getirdiği, tecrübenin oluşturduğu ürün yelpazesi.

Sektörde kendini kanıtlamış kaliteli, güvenilir markalarla ve bu markaların distribütörlüğünü yapan, sattıkları ürünlerin arkasında durabilen deneyimli firmalarla çalışması.

Ürün çeşitliliğini ucuz yerine uygun fiyatlıdan yana oluşturması.

Sipariş edilen ürünlerin gerek sevkiyattan önce gerek sevkiyat aşamasında büyük bir titizlikle incelenip büyük bir kısmının tüketiciye gönderilmeden önce test edilmesi ve arızalı ürünlerin en kısa sürede değiştirilmesi.

Doğru ürünü en uygun fiyata alabilmek için yoğun araştırma yapması.

Ödeme koşullarını günün koşullarına göre azami seviyede tüketici lehine olması için Bankalarla olağanüstü pazarlıklar yapması.

Mağazacılıkta ilke; edindiğimiz ürünü aldatmacayla ya da tüketicinin bilgi eksikliğinden faydalanıp satmak yerine satmamayı, ikna olmadığımız ürünü, ürün yelpazemize eklememeyi, söylenecek doğrudan dolayı müşteri kaçma ihtimaline rağmen doğrudan ayrılmamayı, online satışa da taşıması.

Kusursuz hizmet altyapısı için arge çalışmalarına büyük yatırımlar yapılması.

Mağazacılıktaki uzman kadrolara ek olarak gece ve gündüz çalışan uzman bir ekip oluşturulması.

MAĞAZACILIKTA OLUŞTURDUĞUMUZ GÜVEN VE İSTİKRARI İNTERNET MAĞAZACILIĞINA TAŞIMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder