9 Haziran 2015 Salı

StarWars'un Yeni Karakteri BB-8 NovaBazar.com'da

Eylül ayında vizyona girecek olan Star Wars'un ilgi gören karakteri bb-8 NovaBazar.com'da yerini almaya hazırlanıyor.  



Sphero'yu artık teknoloji severler tarafından duymayan kalmadı sanırım. İos veya android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerle kontrol edilebilen tenis topu büyüklüğündeki robot topumuz dünyanın programlanabilir ilk robot topu unvanını da kazanmış durumda. Bu akıllı mı akıllı toplarımızı ne yapsak da geliştirsek diyen sphero star wars hayranlarını gözlerini yuvalarında fırlatacak  pek bir sevimli BB-8 isminde droid tasarlamış.

Star Wars’un The Force Awakens fragmanında karşımıza çıkan şimdiden star wars hayranlarının sabırsızlıkla beklediği bu akıllı oyuncağımızın dönen gövdesi üzerinde duran kafasıyla filmin önemli karakterlerinden olacağının ilk sinyalleri fragmanda verilmiş. Kim bilir belki de R2-D2 nun C-3PO dan sonra ki kankası olarak çıkar karşımıza.

Sphero'nun sır gibi sakladığı bb-8'in, resmi sitesinde sadece bb-8'in siluetinden başka bir şeyin bulunmaması merakları iyice cezbetmekte. Bu akıllı mı akılı oyuncağın neler yapabildiği şimdiden büyük merak konusu.  Paralel evrendeki Tatooine gezegenine gitmeden bu ürüne sahip olabilmek için filmin çıkmasını beklemek zorundayız sanıyorum ki.




www.novabazar.com

8 Haziran 2015 Pazartesi

Benim Babam Bob Marley

“Babamız vizyonunu, ailesi ve hayranları ile müziğinde verdiği mesajlarla paylaştı. Bizim misyonumuz da bu hareketi daha ileriye götürmek. Marley ürünleri bu vizyonu yeni nesile yaymamız için çok iyi bir araç oldu"
                                                                                                               
                                                                                                                      Cedella Marley
                                                                                                               (Bob MARLEY’in kızı)

Bob Marley daha iyi bir dünyaya inanırdı bu felsefi mirası daha büyük kitlelere yaymak için One Love One World ( tek sevgi tek dünya) mottosuyla aile üyeleri tarafından kurulan Marley markası, çevre dostu ürünleriyle sürdürebilirliği sağlamaya çalışıyor. Ürünlerin ve paketlerin tamamı  geri dönüştürülebilir malzemelerden  üretiliyor. Marley ürünlerinin satışlarından elde edilen gelirin bir kısmı yine Marley aile üyeleri tarafından kurulan gençlik, dünya ve barış gibi misyonları olan ve bu konularla ilgili çalışmalar yapan 1love (www.onelove.org) vakfına aktarılıyor. Marley marka kulaklık ve hoparlörler ses kaliteleri ve birbirinden güzel çevreci tasarımlarıyla Türkiye’deki müzikseverleri şimdiden kalbinden yakalamış görünüyor.

Marley Kulaklık ve Speakerları incelemek için tıklayınız...

Marley Kulaklık ve Speakerları incelemek için tıklayınız...

www.novabazar.com