12 Mayıs 2015 Salı

Trend Saatler, Farklı Tasarımlar ..

Renklerin ahengini yansıtan saat, ZIIIRO


Robert Dabi, Ziiiro markasının yaratıcısı. İnternet üzerinden yaptığı araştırmalardan sonra aslında dünyada saat tasarımının yeteri kadar ilerleyemediğini fark etti ve bu harika saati ortaya çıkartmaya karar verdi.  İlk tasarladığı model ise Ziiiro Gravity oldu. Her ne kadar ilk bakışta biraz karışık gelsede kısa bir süre içerisinde alışılıyor saate.
Renklerin ahengini yaşatan Celeste Ziiiro saat, şaffaf ve renkli olmak üzere iki sarmal aracılığı ile saati gösterir. Sarmallar birbiri üzerine geldiğinde sarı ve mavinin oluşturduğu ahengi ortaya çıkartır. 
Hali hazırda 10 farklı modeli olan Ziiiro, renkli silikon modellerinin yanında metal kordonlu saatlerde üretiyor. Silikon modellerde saatin kordonunu dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Ek olarak satılan kordonlar ile kıyafetinize göre saatinizi seçebilirsiniz
Farklı tasarımı ile hemen göze çarpan Ziiiro 10 farklı model ve 100 ün üzerinde renk seçeneği ile kadın, erkek herkesin gözdesi olacak.


Ziiiro saatler sizi geleceğe götürecek. Eşsiz kadranı ile zamanın adeta içinden geçiyor. Saat, kadranın dış kısmı 12 parçalı dış halkadan, dakika ise iç kısımdaki 60 parçalı halkadan okunabiliyor. Paslanmayan kordonu, 24 mm genişliğinde çelik bir kasa ve örgü şeklinde tasarlanmış çelik kordonu ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.
 

Ziiiro Saatleri incelemek için tıklayınız...

www.novabazar.com

 


4 Mayıs 2015 Pazartesi

Teknolojide 4K Çılgınlığı

Günümüzde sık sık duyduğumuz bu 4K teknoloji ne anlama geliyor. 4K Televizyonlar, 4K Monitörler gündemden düşmez hale geldi. Peki bu 4K nedir ?



4K'nın ne olduğunu kısaca özetlemek gerekirse şöyle söyleyebiliriz.;
Eğer Full HD görüntüler sizi büyülüyorsa, 4K teknolojisi ile tanışmamışsınız demektir.

Yeni nesıl televizyon teknolojileri ile ilgileniyorsanız 4K sözcüğünü sık sık duymaya başladınız demektir. 4K hakkında bilmeniz gerekenler;

Televizyon teknolojileri hızla gelişiyor. HD Ready ve Full HD' den sonra yeni bir HDTV teknolojisi olan 4K yüksek çözünürlük teknolojisidir.

4K olarak bilinen terim aslında UHD olarak geçmektedir. Bu da ultra-high definition yani ultra çözünürlük anlamına gelir. Bu terim, full HD televizyonlara nazaran 4 kat yüksek çözünürlüğe sahip televizyonlar için kullanılmaktadır.

4K teknolojisinden faydalanmak için böyle bir teknolojiye sahip olmak tek başına yetersiz kalıyor. Bu özelliği karşılayacak içeriğinde bulunması gerekiyor. Aksi takdirde 3D teknolojisinin başlarında yaşandığı gibi, 3D teknolojisine erişilmesine rağmen içerik darlığından çok fazla yararlanılamaması, 4K teknolojisi için de günümüzde sıkça rastlanıyor olacak.

www.novabazar.com